Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το 3χρονο αγοράκι

Αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το τρίχρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα...

Η 34χρονη μητέρα του 3χρονου αγοριού, συνελήφθη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Τα όσα περιέγραψε για τις συνθήκες του δυστυχήματος προκαλούν αίσθηση.

Από την αυτοψία της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στον χώρο που έπαιζε το τρίχρονο αγόρι, υπήρχε ένα μικρό παράθυρο που έβλεπε στον ακάλυπτο.

Η μητέρα, τη στιγμή που έπαιζε ο 3χρονος, ασχολούταν με την με την μικρότερη κόρη της και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της, ότι ο μικρός, πετούσε τα παιχνίδια του από το παράθυρο.

Σύμφωνα με την αυτοψία των αρχών, άγνωστο το πώς, ο μικρός σκαρφάλωσε στο παράθυρο και έπεσε στο κενό. Το παιδί, το βρήκαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μαζί με πολλά από τα παιχνίδια του.

Η 34χρονη μητέρα ζει μόνη της στην Καλλιθέα με τον σύντροφό της, να βρίσκεται προφυλακισμένος το τελευταίο διάστημα, για άγνωστο λόγο.

Πηγη: enikos.gr