Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Αυτά αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς για τα 9 χρόνια που ήταν παντρεμένος

Πότε ήταν παντρεμένος ο Λάκης Γαβαλάς;

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Join Us και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του και την πρώην σύζυγό του, την οικονομική του κατάσταση, αλλά και τη ζωή στη φυλακή...

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά…

Για τη ζωή του στη φυλακή:


«Βλέπω τη ζωή μου σαν ταινία αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη. Είναι μια ταινία που πρέπει να παίξουμε κάποιους ρόλους και που λέω θα είναι μπες- βγες στη φυλακή. Για την τουαλέτα ξόδεψα μπεταντίν και οινοπνεύματα. Αν θέλεις λες στους άλλους συγκρατούμενούς σου «βγείτε έξω γιατί θα κάνω αποτρίχωση». Δεν έκανα όμως γιατί 1,5 χρόνο δεν είχαν μεγαλώσει οι τρίχες μου».

Για τον γάμο και την πρώην σύζυγό του:


«Ήμουν παντρεμένος 9 χρόνια όταν ήμουν στην Ιταλία. Παραλίγο θα είχαμε παιδί με τη σύζυγό μου που τώρα θα ήταν 40 χρονών. Γιατί εγώ ήμουν 21 χρονών όταν εκείνη είχε μείνει έγκυος. Πολλοί ήθελαν να με σκοτώσουν γιατί αυτή ήταν μια κούκλα και εγώ ήμουν 56 κιλά όλα και όλα».

Για την οικονομική του κατάσταση:


«Δεν έχω χρήματα αλλά δεν μου χρειάζονται κιόλας πια. Έχω τόση μεγάλη προίκα από πράγματα, από γνώση, από είδη, από αξεσουάρ και ρούχα. Έχω ένα μικρό εισόδημα από την εργασία που κάνω αλλά έχω και φίλους από το εξωτερικό που με βοηθάνε να πληρώνω κάποια έξοδά μου».

Για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:


«Η Φαίη Σκορδά πρέπει να βάζει κάθε τόσο φίμωτρο. Έχει μια υστερία που έχουν οι γυναίκες όταν πρόκειται να μπουν στην κλιμακτήριο. Με σαμποτάρανε από το κανάλι και συγκεκριμένα το Πρωινό, γιατί ο Λιάγκας έλεγε διάφορες βλακείες. Ήθελε να περιμένουν όλοι το «The Voice», ήθελε να μη βλέπει κανείς τη Δούκισσα Νομικού και να βλέπει μόνο τη γυναίκα του. Οι straight άνθρωποι έτσι φέρονται».

Για την προσωπική του ζωή:

«Έχω σχέση που κρατάει 37 χρόνια. Δεν γίνεται να πούμε όνομα και δεν θα πούμε αν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Οι άντρες και τα αγόρια θεωρώ ότι δεν είναι πιστά. Ενώ είμαι gay minder δεν θα εμπιστευόμουν, δεν θα έπεφτα στα πατώματα για μία gay σχέση».