Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες έξυπνα tips για να μην λαδώνουν γρήγορα τα μαλλιά σου!

Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες μολονότι λούζονται τη μια μέρα, την επομένη ήδη τα μαλλιά τους λαδώνουν....


Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε λόγω ορμονικών διαταραχών (θα έχετε φυσικά διαπιστώσει ότι κατά την έμμηνο ρήση τα μαλλιά λαδώνουν ευκολότερα), είτε λόγω του ότι τα πιάνουν συνέχεια, είτε επειδή τοποθετούν μάσκες ή conditioner στη ρίζα των μαλλιών τους.

Παρακάτω θα δείτε έξυπνα tips για να μην λαδώνουν γρήγορα τα μαλλιά σας:

1. Aγοράστε σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Συνήθως έχουν πιο ελαφριά σύνθεση και βοηθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος

2. Φάτε έξυπνα. Η διατροφή είναι πολύ σημαντική. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά. Το ψάρι με τα Ω3 λιπαρά που περιέχει, αποτελεί ιδανική τροφή. Αποφύγετε τα γλυκά, τις λιπαρές τροφές και τα τηγανιτά

3. SOS! Μην εφαρμόζετε μάσκες και μαλακτικές κρέμες στη ρίζα. Εφαρμόστε τις μόνο στις άκρες και ξεπλένετέ τις πολύ καλά

4. Προσοχή στα προϊόντα styling. Μη βάζετε ένα τόνο λακ στα μαλλιά σας ή άλλα προϊόντα που βαραίνουν την τρίχα. Φυσικά ξεχάστε το κερί, καθώς θα λαδώσει το μαλλί σας πολύ γρήγορα.

5. Σταματήστε να πιάνετε τα μαλλιά σας όλη την ώρα. Όσο περισσότερο τα αγγίζετε τόσο πιο γρήγορα λαδώνουν. Αφήστε τα στη ησυχία τους

Πώς μπορείτε να «κρύψετε» το λάδωμα αν πρέπει να πάτε κάπου και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε;

-Η απάντηση είναι μία και ακούει στο όνομα… ταλκ! Ναι, μιλάμε για τη μωρουδιακή πούδρα που όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο star.gr, λειτουργεί ως ξηρό σαμπουάν.

Βάλτε λίγο ταλκ στη λαδωμένη ρίζα σας και με τα δάχτυλά σας ταμπονάρετέ το λίγο, ούτως ώστε να φύγει το έντονο λευκό χρώμα.

Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά σας θα δείχνουν φρεσκολουσμένα και εσείς θα είστε έτοιμες για το επείγον ραντεβού σας και μάλιστα  στην ώρα σας!

Μια δοκιμή θα σας πείσει!