Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Μητέρα έκαψε το αυτοκίνητο του φίλου της κόρης της στην Παλλήνη!

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η Αστυνομία στην περιοχή της Παλλήνης στην Αττική...


Μία 78χρονη γυναίκα έκαψε το αυτοκίνητο του φίλου της κόρης της γιατί απλά δεν ενέκρινε τον δεσμό τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι θεωρούσε ότι εξέθετε το παιδί της επειδή δεν ήθελε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κανείς όμως δεν περίμενε να φθάσει στο σημείο να κάψει το αυτοκίνητό του για να τον εκδικηθεί ή για να το απομακρύνει από το παιδί του διακόπτοντας τη σχέση τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την «huffingtonpost.gr», πριν από πέντε ημέρες, η 78χρονη πήρε ένα μπιτόνι εύφλεκτο υγρό και κατευθύνθηκε στη συμβολή των οδών Θεοτόκου και Δενδάκη στην Παλλήνη, όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, μάρκας Χόντα Σιβίκ, του 51χρονου άνδρα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη το όχημα και προκάλεσε πυρκαγιά, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ψυχραιμία από το σημείο, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να την υποπτευτεί ως δράστιδα εμπρησμού.

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί μετά την κατάσβεση από τους πυροσβέστες, εντόπισαν το μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, δείγμα εμπρηστικής ενέργειας.

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής, είχαν δει την ηλικιωμένη, ενώ η παρουσία της επιβεβαιώθηκε και από τις καταγραφές καμερών ασφαλείας στην περιοχή.

Το θύμα φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί τις προστριβές που είχε με την 78χρονη, με αφορμή τον δεσμό που είχε με την κόρη της. Η 78χρονο συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της για εμπρησμό από πρόθεση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Πηγή: zwpallini.gr