Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Σπυράκη - Σρόιτερ απαντούν αν τα «παίρνουν» από το ΔΝΤ

Αμεση ήταν η αντίδραση της ευρωβουλευτίνας, Μαρίας Σπυράκη, η οποία έσπευσε να απαντήσει στο δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το οποίο την εμφανίζει να συμμετείχε στα σεμινάρια εκπαίδευσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επ' αμοιβή, μαζί με αρκετούς ακόμα δημοσιογράφους....

Όπως αναφέρει η κυρία Σπυράκη:

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ακρόπολη» σε ό, τι αφορά στο πρόσωπο μου είναι απολύτως ψευδές και άκρως δυσφημιστικό για το πρόσωπο μου.

Ουδέποτε συμμετείχα σε σεμινάριο ή ημερίδα που διοργάνωσε το ΔΝΤ. Ουδέποτε έλαβα αμοιβή ή δώρο από εκπρόσωπο του ΔΝΤ.

Έχω αναθέσει στον δικηγόρο μου να αποστείλει εξώδικο με το οποίο ζητώ από τους υπευθύνους της εφημερίδας να ανακαλέσουν άμεσα το ψευδές δημοσίευμα και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη.

Έντονη ήταν η αντίδραση και του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ σε δημοσίευμα το οποίο τον εμφανίζει να συμμετείχε σε “σεμινάρια” του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τα οποία αποκάλυψε πρόσφατα το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει “λαθρόβιο έντυπο” την εφημερίδα “Ακρόπολη”, στην οποία δημοσιεύθηκε το επίμαχο άρθρο, και απειλεί με αγωγές, αλλά και... σφαλιάρες.