Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πανικός σε πτήση με προορισμό την Κρήτη - Καρέ καρέ η σύλληψη επιβάτη μέσα στο αεροπλάνο

Ξεκίνησαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, ωστόσο τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή...


Μια πτήση της Thompson Airways με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, εξετράπη της κανονικής της πορείας και προσγειώθηκε στη Βουλγαρία, λόγω καυγά που προκάλεσαν μεθυσμένοι επιβάτες.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, μία ομάδα νεαρών άρχισαν να δημιουργούν φασαρίες έχοντας καταναλώσει αλκοόλ το οποίο είχαν φέρει μαζί τους λαθραία μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Οι νεαροί, πολλοί εκ των οποίων ταξίδευαν για πρώτη φορά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, ήταν πραγματικά ασυγκράτητοι: ο ένας από αυτούς απειλούσε τους υπόλοιπους με χρήση βίας, μία νεαρή κοπέλα άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα ενώ άλλο ένα κορίτσι δέχτηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο μέσα στον καυγά.

Ως αποτέλεσμα των επεισοδίων που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι νεαροί, ο πιλότος του αεροσκάφους της Thompson αποφάσισε τελικά να το προσγειώσει στη Σόφια, όπου παρέμεινε για δύο ώρες. Εκεί, ο ένας νεαρός που είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά συνελήφθη από τις τοπικές αρχές.

Μάλιστα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube καταγράφεται καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης, οι επιβάτες του αεροσκάφους ακούγονται να επευφημούν και να χειροκροτούν τους αστυνομικούς, εμφανώς ανακουφισμένοι που ο ενοχλητικός επιβάτης απομακρύνεται.