Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αυτό είναι το πιο ηλικιωμένο νεόνυμφο ζευγάρι παγκοσμίως!

Έχουν ήδη δισέγγονα, όμως ο Τζορτζ Κίρμπι, 103 ετών, και η Ντορίν Λάκι, 91 ετών, δεν άφησαν την ηλικία να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου...

Είπαν το «ναι» σήμερα σε μία γαμήλια τελετή στο Ίστμπουρν της ανατολικής Αγγλίας και έγιναν έτσι οι πιο ηλικιωμένοι νεόνυμφοι στον κόσμο.

Ο γάμος τους τελέσθηκε σε μια αίθουσα του ξενοδοχείου Langham του Ίστμπουρν, το οποίο ανήκει στον Νιλ, τον γιο του Τζορτζ, και καλεσμένοι ήταν οι οικογένειές τους και στενοί τους φίλοι.

Η Ντορίν, ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα με μπλε μοτίβα λουλουδιών, σηκώθηκε για να φιλήσει τον νέο της σύζυγο, ο οποίος φορούσε σκούρο κοστούμι και ήταν καθισμένος σε μια αναπηρική καρέκλα στα χρώματα των παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 που είχαν διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Η ηλικία και των δυο μαζί αγγίζει τα 194 έτη και καταρρίπτουν το προηγούμενο ρεκόρ των 191 ετών που κατείχαν από το 2002 οι Γάλλοι Φρανσουά Φερναντέζ και Μαντλέν Φρανσινό, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες.

Ο Τζορτζ, ο οποίος αποφάσισε να νυμφευθεί την Ντορίν έπειτα από κοινή ζωή 27 ετών, «δεν μετανιώνει που δεν το έκανε νωρίτερα», διαβεβαίωσε η νύφη.

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με γάμους, όμως τελικά το αποφασίσαμε», πρόσθεσε.