Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 7χρονης Χρύσας

Το απόγευμα της Τετάρτης, σε βαρύ κλίμα, τελέστηκε η κηδεία του άτυχου κοριτσιού...


Ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης ήταν γεμάτος από κόσμο, φίλους και γνωστούς της οικογένειας.

Συγγενείς, φίλοι, δάσκαλοι και κάτοικοι του Ευόσμου Θεσσαλονίκης συνόδευσαν, το απόγευμα της Τετάρτης, την 7χρονη Χρύσα στο τελευταίο της ταξίδι, η οποία έφυγε από τη ζωή, το μεσημέρι της Τρίτης, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Έξω από την εκκλησία λίγα στεφάνια από συμμαθητές και δάσκαλους του άτυχου κοριτσιού. «Καλό ταξίδι, αγγελούδι μας», έγραφαν τα στεφάνια.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού, που δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι το κοριτσάκι της δεν είναι πια στη ζωή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι συγγενείς του αδικοχαμένου κοριτσιού δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή τους προς το πρόσωπο του 48χρονου πατέρα, που στραγγάλισε το 7χρονο αγγελούδι, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, «έκανε φασαρία», ενώ δηλώνουν ότι επιθυμούν τη σκληρή τιμωρία του.

«Η κόρη μου γνώριζε τη μικρή αλλά και τον πατέρα της. Μόλις έμαθε το τι συνέβη δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Το βράδυ με ρωτούσε αν θα είμαι στο πλευρό της συνέχεια και αν θα την προστατεύσω», είπε στον Ελεύθερο τύπο, πατέρας, η κόρη του οποίου ήταν συμμαθήτρια με την επτάχρονη.