Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Διπλή τραγωδία με 5 νεκρούς σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς

Νεκροί 4 επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο και ένας οδηγός μηχανής...

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και έναν τραυματία, έγινε γύρω στις 23:00 χθες το βράδυ, έξω από το Πολύκαστρο στο νομό του Κιλκίς...


Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 53χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, στο οποίο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού ένας 56χρονος, φαίνεται ότι εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία άτομα και συγκεκριμένα ο 57χρονος οδηγός του και δύο ακόμη άνδρες, ένας 44χρονος κι ένας δεύτερος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί. Οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν όλοι νεκροί, όπως επίσης ο 56χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος.

Ο 53χρονος τραυματίας διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Νεκρός και οδηγός μηχανής

Την ζωή του έχασε χθες το βράδυ και ένας 27χρονος όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Μακρυγιάννη.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 27χρονος ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Ο νεαρός οδηγός κατά την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία.

Άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Εκτιμάται, πάντως, ότι ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει διερχόμενο ΙΧ και έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας

Πληροφορίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ, thestival.gr