Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Απίστευτη δήλωση Άδωνι: Πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε απώλεια εθνικού εδάφους!

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24...



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για ενδεχόμενο «απώλειας εθνικού εδάφους» αν «έρθουμε σε ρήξη».

Λέει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ρήξη δεν μπορεί να κάνει γιατί θα είναι εθνική καταστροφή ανάλογη της μικρασιατικής –γιατί εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε απώλεια εθνικού εδάφους- εγώ είμαι ιστορικός και οφείλω να το πω. Δύο φορές τον 20ο αιώνα η Ελλάδα συγκρούστηκε με τη Δύση.

Η μια ήταν το ’20 που έφερε τον Βασιλιά ενώ οι σύμμαχοι λέγαν όχι, η δεύτερη ήταν το ’74 όταν η Χούντα του Ιωαννίδη έκανε πραξικόπημα στην Κύπρο. Και τις δύο φορές που η Ελλάδα συγκρούστηκε με τη Δύση το διάστημα εκείνο του χρόνου που ο δυτικός κόσμος είχε αφαιρέσει την ασπίδα προστασίας πάνω από την Ελλάδα, η Τουρκία κινήθηκε για να δημιουργήσει τετελεσμένα.»

Μάλιστα οι παρουσιαστές της εκπομπής, προσπάθησαν δύο φορές να τον συνετίσουν δύο φορές, καμία από τις δύο όμως δεν ήταν αρκετή για να εμποδίσει το παραλήρημα του Άδωνι.

Η Πηνελόπη Γάβρα, του είπε την πρώτη φορά πως «είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή που λέτε», ενώ τη δεύτερη επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας «ας μην το πούμε καν αυτό το σενάριο».

«Ας μην πούμε το ένα, ας μην πούμε το άλλο και ας παίζουμε τις κουμπάρες», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η επίμαχη παρέμβαση από το 11:00 και έπειτα.