Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Νεκρός και ο τέταρτος εργάτης των ΕΛΠΕ

Ακόμη ένας νεκρός προστέθηκε σε λίστα του τραγικού δυστυχήματος της 8ης Μαΐου στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο...


Το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή και ο Κώστας Μαγγούρας, ο τέταρτος από τους σοβαρά τραυματίες της έκρηξης που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου.

Το θάνατο του άτυχου εργάτη ανακοίνωσαν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου το πρωί της Κυριακής, στην οποία σημειώνουν ότι το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς σήμερα εξέπνευσε και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος.

Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, με βαθιά οδύνη, στην οικογένεια του Κώστα και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας, μάλιστα, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Η διοίκηση επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι, η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων και καλεί τους εργαζομένους σε κοινή προσπάθεια, ώστε το δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.