Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τραγωδία - 36χρονη μητέρα κρεμάστηκε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Θρήνος επικρατεί από το πρωί στη Μυτιλήνη για τον αδόκητο χαμό μιας 36χρονης μητέρας, η οποία απαγχονίστηκε έξω από ένα εκκλησάκι περιοχή της Κρατήγου Μυτιλήνης...


Η αδικοχαμένη Γεωργία Τ. αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο, θέλοντας να απαλλαγεί από τα προσωπικά προβλήματα που την βασάνιζαν.

Όπως φαίνεται και από τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες, η νεαρή  γυναίκα τοποθέτησε μια καρέκλα, την οποία πήρε από το εσωτερικό της εκκλησιάς, ανέβηκε πάνω και κρεμάστηκε από ένα δένδρο που υπάρχει έξω από την εκκλησία με μια θηλιά στο λαιμό της.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα απομονωμένη από τις γύρω κατοικίες, για αυτό δεν υπήρχε κάποιος στο σημείο ώστε να την δει και να τη σταματήσει.

Η 36χρονη Γεωργία, που όλοι την χαρακτηρίζουν ως ένα χαμογελαστό και ήπιων τόνων πρόσωπο, ήταν μητέρα ενός 17χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν χρόνια εργαζόταν στην τοπική τηλεόραση ενώ πρόσφατα έβγαζε το μεροκάματο της δουλεύοντας σε πρατήριο βενζίνης στην Μυτιλήνη.

Πήγες της αστυνομίας αναφέρουν ότι χθες το βράδυ, δηλαδή λίγες ώρες πριν το μοιραίο, είχε στείλει μήνυμα στην κόρη της με το οποίο της ζητούσε συγγνώμη για την πράξη της. 

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία και σύμφωνα με το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε πίσω της αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων  η αυτοκτονία συνδέεται με ερωτική απογοήτευση.

Σε θλίψη έχουν πέσει όλοι οι οικείοι της και τα άτομα του στενού της περιβάλλοντος.