Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τσιγγάνους ληστές

Οι κραυγές αγωνίας της, όμως, δεν πτόησαν τους επιτιθέμενους που άρχισαν να την χτυπούν μπροστά στα μάτια άλλων πιστών που βγήκαν από την εκκλησία για να δουν τι συνέβαινε!...

Λυσσασμένη επίθεση δέχθηκε μπροστά σε δεκάδες μάτια από αδίστακτους τσιγγάνους κακοποιούς μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Παγκράτι της Λαμίας, μόλις βγήκε από το ταξί που την άφησε έξω από την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου πήγαινε να παρακολουθήσει τη λειτουργία!

Οι δύο νεαροί δράστες την πλησίασαν στον πεζόδρομο έξω από την εκκλησία και την έσπρωξαν βίαια ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Καθώς ήταν πεσμένη, προσπάθησαν αρχικά να αρπάξουν την τσάντα της αλλά εκείνη αντιστάθηκε καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια.

Οι κραυγές αγωνίας της, όμως, δεν πτόησαν τους επιτιθέμενους που άρχισαν να την χτυπούν μπροστά στα μάτια άλλων πιστών που βγήκαν από την εκκλησία για να δουν τι συνέβαινε!

Μην μπορώντας να πάρουν την τσάντα της άτυχης ηλικιωμένης, οι ληστές τράβηξαν με δύναμη από το λαιμό της δυο χρυσές αλυσίδες που φορούσε, η μια με χρυσό σταυρό, τις άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια πριν προλάβουν να επέμβουν κάποιοι από αυτούς που έτρεξαν να βοηθήσουν το θύμα τους.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν ξεκίνησαν έρευνες, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο τσιγγάνους.


Πηγη: Πρώτο Θέμα