Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η δραματική έκκληση της γυμνάστριας πριν πέσει νεκρή από τον πρώην σύντροφό της

Βοήθεια από τον πατέρα της ζήτησε η άτυχη 32χρονη γυμνάστρια πριν πέσει νεκρή από τη σφαίρα του πρώην συντρόφου της, το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα...

“Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα!”. Αυτό πρόλαβε να πει η Ελίνα Βαχαβιόλου, όταν διαπίστωσε πως ο 30χρονος Αλβανός Ερις Ισμαϊλάι της είχε στήσει καρτέρι έξω από το πατρικό της σπίτι.

Ο δράστης της πυροβόλησε και στη συνέχεια κόλλησε το όπλο στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο τραγικός πατέρας άνοιξε την πόρτα του ισόγειου όπου μένει, κοίταξε δεξιά – αριστερά και στην αρχή δεν είδε τίποτα. Μετά αντίκρισε λίγο πιο πέρα τα δύο σώματα, το ένα κοντά στο άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας γείτονας ή ο πατέρας της γυμνάστριας δεν άκουσε πυροβολισμούς ή καβγά.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνέλεξε η Ασφάλεια Καλαμάτας δείχνουν ότι ο Αλβανός της την είχε στημένη ξέροντας πότε γυρίζει από το γυμναστήριο και την αιφνιδίασε.

Οι δυο τους όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχαν για κάποιο διάστημα ερωτική σχέση, αλλά η κοπέλα τον χώρισε πριν δύο μήνες.

Ελάχιστοι ήταν άλλωστε αυτοί που το γνώριζαν και μεταξύ αυτών δεν ήταν ο πατέρας της. Η Ελίνα δεν είχε αδέρφια αλλά και λίγοι φίλοι οι οποίοι το γνώριζαν δεν ήξεραν τίποτα για το αν την είχε ποτέ απειλήσει.

Ο Ε. Ισμαϊλάι είχε απελαθεί πριν περίπου ένα χρόνο γιατί δεν είχε άδεια διαμονής. Επέστρεψε άγνωστο πότε και δούλευε ως εργάτης, ενώ ξόδευε πολύ από το χρόνο του στο γυμναστήριο.

Στην Ελλάδα ο μοναδικός συγγενής του είναι ένας ξάδερφος αλλά δεν είχαν πολλά – πολλά οι δυο τους. Επαφές είχε με ελάχιστους ομοεθνείς του και κανένα στενό φίλο ο οποίος να ξέρει τη σχέση του με τη γυμνάστρια.

Πηγή: eleftheriaonline.gr