Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ιδού γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης!

Eίναι γεγονός ότι οι γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ήδη δεσμευμένους άντρες που είτε είναι σε μακροχρόνια σχέση ή ακόμα χειρότερα είναι παντρεμένοι...


Γιατί μια γυναίκα θα επιδίωκε μια σχέση με ένα άντρα που δεν είναι διαθέσιμος και ανήκει σε κάποια άλλη; Όπως λεει και το γνωστό ρητό , πάντα επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε και πάντα εκτιμούμε αυτό που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε!

Μελέτες επιστημόνων που έγιναν πάνω σε αυτό το θέμα συμπέραναν ότι οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι αφού μια άλλη γυναίκα επέλεξε να δεσμευτεί με τον εν λόγο άντρα , τότε αυτός θα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό το οποίο αξίζει να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν για να της το πάρουν και να επωφεληθούν.

Θα το έχετε παρατηρήσει στις καθημερινές σας επαφές. 

Όταν ένας άντρας δεν συνοδεύεται , καμία γυναίκα δεν τον φλερτάρει ή δεν τον προσεγγίζει. Αν ο ίδιος άνθρωπος εμφανιστεί στον ίδιο χώρο με μια γυναικεία παρουσία , είτε αυτή είναι η κοπέλα του ή κάποια φίλη του , τότε η στάση των γυναικών απέναντι του αλλάζει. Του δίνουν περισσότερη προσοχή και ίσως να επιχειρήσουν και να τον φλερτάρουν οπτικά ή λεκτικά.

Όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή είναι η γυναίκα που συνοδεύει ο εν λόγω κύριος , τόσο πιο μεγάλη απήχηση έχει στο γυναικείο φύλο. Γιατί ; 

Μα φυσικά , οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές από την φύση τους , έχουν την εντύπωση πως αν καταφέρουν να κλέψουν τον συνοδό μιας πολύ όμορφης γυναίκας τότε αυτομάτως θεωρούνται ομορφότερες και καλύτερες από αυτήν.

Οι γυναίκες λατρεύουμε την πρόκληση , το πιθανό δράμα που μπορεί να προκληθεί και την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση που μια τέτοια κλοπή μπορεί να προκαλέσει.

Άλλος παράγοντας που ωθεί τις γυναίκες σε ένα δεσμευμένο άντρα είναι ο παράγοντας αμαρτία! 

Ναι καλά διαβάσατε. Αισθάνονται ότι κάνοντας κάτι το απαγορευμένο τότε η ζωή τους γίνεται πιο συναρπαστική , χωρίς απαραίτητα το αντικείμενο του πόθου τους να είναι συναρπαστικό.

Επίσης , ο άντρας με τον οποίο διατηρείται η παράνομη σχέση πιθανό να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση , αφού καθότι μπουχτισμένος από την υπάρχουσα σύντροφο του , βλέπει την άλλη γυναίκα σαν ένα σκέτο πειρασμό και την το δείχνει σε κάθε του κίνηση.

Σε άλλες γυναίκες , αυτό που τις ωθεί προς μια παράνομη σχέση με ένα δεσμευμένο άντρα , είναι το αίσθημα του φόβου μήπως ανακαλυφθεί το ειδύλλιο. Αυτό αυξάνει τα επίπεδα πάθους και των δύο. Με την μόνη διαφορά , όταν το πάθος αρχίζει να ατονεί , τότε οι δύο παράνομοι παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Πολλές φορές , η δημιουργία μια σχέσης με ένα ήδη παντρεμένο ή δεσμευμένο άντρα απλά υποδηλώνει την έλλειψη ηθικής από την γυναίκα που την επιδιώκει.

Οι γυναίκες αυτές συνήθως δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να αναμειχθούν σε οικογένειες και με άντρες που έχουν δύο και τρία παιδιά , χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Επίσης , στους κύκλους των γυναικών , επικρατεί η άποψη ότι οι παντρεμένοι άντρες είναι σεξουαλικά πιο έμπειροι άρα και καλύτεροι εραστές , πράγμα όμως που σίγουρα δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

Συνήθως οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες για απιστίες , αλλά και μια ελεύθερη γυναίκα (ή και δεσμευμένη) η οποία δημιουργεί μια σεξουαλική σχέση με έναν άντρα παντρεμένο ή δεσμευμένο , είναι εξίσου υπεύθυνη με αυτόν για τις συνέπειες !

Γι αυτό αφήστε τους άντρες των άλλων γυναικών και ασχοληθείτε με τον δικό σας , που είναι εκεί για σας αποκλειστικά και μόνο!

Κανείς δεν θέλει να μοιράζεται τον / την σύντροφο του! Δεν θα θέλατε εξάλλου να βρεθείτε δυσάρεστη θέση να σας κλέψει τον δικό σας σύντροφο κάποια άλλη! Θα το θέλατε;