Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 23χρονης

Η 23χρονη Γκρατσιέλα Ιλίεβα, που είχε γίνει σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου, αποδεχόμενη να δημοσιευτεί η προσωπική της περιπέτεια, και χαμογελώντας απέναντι στον θάνατο, ξεψύχησε την Παρασκευή, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου...

Η άτυχη Γκρατσιέλα, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσίαζε επιδείνωση.

Οι αμέτρητοι φίλοι και γνωστοί της, την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, αφού η 23χρονη ζούσε τα τελευταία εννέα χρόνια μόνιμα στο νησί της Ρόδου.

Η νεαρή κοπέλα είχε δεχτεί να δημοσιοποιήσει το προσωπικό της δράμα, στην εφημερίδα “Ροδιακή”, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει δύναμη σε όσους πάσχουν από την ανίατη ασθένεια.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε πει μεταξύ άλλων: “Η ζωή είναι ωραία, έτσι δεν είναι ό,τι κι αν περνάς;

Δεν παλεύω τόσο για τη ζωή μου. Πιστεύω στο Θεό, κι αν με ευλογήσει να είμαι κοντά του πιστεύω ότι εκεί θα είναι πολύ καλύτερα από δω.

Παλεύω για τους ανθρώπους που αγαπώ γιατί δεν θέλω να τους βλέπω να ρίχνουν κανένα δάκρυ για μένα. Το ΄χω υποσχεθεί σε πολλούς ανθρώπους αυτό και εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου”.

Σε επιστολή τους, που δημοσιεύει η εφημερίδα, οι φίλοι της 23χρονης ευχαριστούν την ιδιωτική κλινική και τους γιατρούς που περιέθαλψαν δωρεάν την άτυχη κοπέλα και όλους τους ροδίτες που της συμπαραστάθηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ έδινε τη μεγάλη μάχη.

Πηγή: rodiaki.gr