Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το παιχνίδι «θανάτου» που αναστατώνει γονείς στην Θεσσαλονίκη

Ένα περίεργο "παιχνίδι" έχει αναστατώσει πολλούς γονείς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, που βλέπουν συχνά ομάδες παιδιών να σκαρφαλώνουν με απίστευτη ευκολία στις.... σκεπές των σχολείων!!!...

Το θέμα έχει ανησυχήσει τους γονείς καθώς νεαροί μαθητές ηλικίας 10 έως 13 ετών όχι μόνο ανεβαίνουν στα κεραμίδια των σχολείων αλλά τρέχουν πάνω στην σκεπή χωρίς προφανώς να αντιλαμβάνονται τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχουν!

Τι θα συμβεί όμως αν σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και κάποιο παιδί γλιστρήσει;

Μέσα στην απόγνωση τους οι γονείς από την περιοχή της Ευκαρπίας (περιοχή της Θεσσαλονίκης), θέλοντας να αποφύγουν τα χειρότερα, απευθύνθηκαν στο avatonpress.gr, στέλνοντας μάλιστα και ένα ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την πολιτεία αλλά και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που δεν γνωρίζουν για τα καμώματα των παιδιών τους, έτσι ώστε  μην επαναληφθεί το "παιχνίδι" αυτό.

Τραγική ειρωνεία…. στην εποχή που υπάρχουν άπειρα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά, εκείνα προφανώς επειδή τα έχουν όλα, ψάχνουν την διασκέδαση σε επικίνδυνα και ακραία μονοπάτια!!!

Ίσως ένας σχολικός φύλακας να είναι η λύση στο πρόβλημα! Αλλά ξεχάσαμε αυτοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα!!!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ απο το avatonpress.gr