Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τραγωδία: Νεκρός 18χρονος Ανδριώτης φοιτητής στην Κύπρο μετά από τροχαίο

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Ανδριώτη 18χρονο πρωτοετή φοιτητή της αρχιτεκτονικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου Ιωσήφ Βαλμά, το οποίο συνέβη στην Λευκωσία την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 10:30 το βράδυ...


Ο Ιωσήφ Βαλμάς οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού με συνεπιβάτη 19χρονο συμφοιτητή του την περασμένη Παρασκευή στην οδό Δημοκρίτου στην Παλλουριώτισσα (ανατολικό προάστιο της Λευκωσίας).

Η μοτοσυκλέτα παρέκκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ανατράπηκε, κάτω από κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται από την Κυπριακή Αστυνομία.

Σύρθηκε το δίτροχο μαζί με τους δύο νέους και προσέκρουσε στη δεξιά πλευρά οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από μηχανουργείο.

Από τη βίαια σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο συνεπιβάτης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρίσκεται νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.


                                                                                                                      Πηγη βίντεο: ant1iwo.com

Η κηδεία του  αδικοχαμένου νέου θα γίνει σήμερα  Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου στις 12:00, στην εκκλησία της Παναγίας Κουμούλου στις Μένητες. 


                                                                                                                      Πηγη βίντεο: ant1iwo.com

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θλιβερό γεγονός εξέδωσε ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Όμιλος Φιλάθλων.

Ανακοίνωση Ανδριακού Ο.Φ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων μετά τη θλιβερή είδηση του αιφνιδίου θανάτου του Ιωσήφ Βαλμά, γιού της Προέδρου του Συλλόγου Ντόλυς Βαλμά συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος

Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ στην εξόδιο ακολουθία Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια
                                                                        Με πληροφορίες απο το:  androssimera.blogspot.gr