Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Στυγερή δολοφονία στη Σύρο με θύμα 69χρονο

Στυγερή δολοφονία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινωνία της Σύρου.
Όπως μετέδωσε πρώτο το Cyclades24, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκε νεκρός σε ισόγειο χώρο του σπιτιού του, στα σύνορα των συνοικιών Καμίνια- Άγιος Γεώργιος της Ερμούπολης, ο 69χρονος Δημήτρης Αγγελετάκης...


Αμέσως μετά την είδηση του συμβάντος, σήμανε συναγερμός και η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή προκειμένου να δώσει φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 69χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι από αντικείμενο, τα οποία προκάλεσαν και το θάνατό του.

Οι ενδείξεις από την έρευνα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία, τα κίνητρα της οποίας διερευνούν οι αρχές.

Ο 69χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν πατέρας ενός παιδιού) και παλαιότερα είχε απασχολήσει την αστυνομία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε νεκροτομή, προκειμένου να δοθεί περισσότερο φως στην υπόθεση.

Την υπόθεση χειρίζονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, στην προσπάθεια να εντοπίσουν το δράστη της δολοφονίας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξετάζονται άνθρωποι από το στενό κύκλο του θύματος.
                                                                                                                         Πηγη: cyclades24.gr