Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

«Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα» είπε σε φίλο της η 25χρονη όταν δέχθηκε τα πυρά

Δραματική έκκληση για βοήθεια απηύθυνε σε φίλο της με τον οποίο μιλούσε όταν χτυπήθηκε από τα καλάσνικοφ των κακοποιών, η άτυχη 25χρονη που έπεσε νεκρή στα Ίσθμια Κορινθίας...


Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με φίλο της. «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα», φέρεται να είπε στο φίλο της, όπως αναφέρει το korinthostv .

Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο που την παρέλαβε.

Η άτυχη κοπέλα που εργαζόταν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου στα Ίσθμια και επέστρεφε στο σπίτι της στην Κόρινθο, πρόλαβε να τηλεφωνήσει και στην προϊσταμένη του λογιστηρίου του ξενοδοχείου. Οταν έφτασε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ήταν ακόμη ζωντανή. Δυστυχώς, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και ξεψύχησε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα.

Το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα ξεκίνησε χθες το βράδυ, όταν οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί, που είναι Αλβανοί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκαναν ληστεία σε ταβέρνα στη Μάνδρα Αττικής.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την παλαιά εθνική οδό Ισθμίων - Παλαιάς Επιδαύρου, όπου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, μία σφαίρα των δραστών εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με τρεις επικίνδυνους κακοποιούς οι οποίοι φαίνεται πως επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο μαύρο, μοντέλο Subaru του 2004, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ - 1394.
                                                                                                               Πηγη: korinthostv.blogspot.gr